Om oss

Adshape AB är en liten, personlig reklambyrå med sitt säte i Alfta, Hälsingland. Jag som driver byrån heter Andreas Davidsson och har sedan 2006 arbetat inom reklam med olika projekt och arbetsgivare på heltid. 2005 startade denna verksamhet – först som en enskild firma och sedan 2011 som aktiebolag. Hösten 2015 började Martin Hammarberg jobba som grafisk formgivare för företaget.

Glädjande nog så behöver jag idag inte göra allt jobb själv. Vi har växt och tänker fortsätta växa! Idag har Adshape AB tre anställda, varav alla är elitidrottare och landslagslöpare i sina respektive grenar. Att kombinera jobb med träning är något vi ser väldigt positivt på och stärker både våra anställdas välmående, men även gör att vi är vana att sätta upp mål, vägen dit samt att genomföra dem på bästa sätt.

Vi har idag två stycken grafiker som är utbildade inom Grafisk Teknik och Design på Högskolan Dalarna. Vi är vana att både projektleda, ta fram helt nya former eller göra original utifrån våra kunders önskemål.

Vi samarbetar med en rad olika aktörer på marknaden och andra frilansare och kan på så sätt lösa både formgivning och produktion oavsett storlek på uppdrag. Adshape AB har gjort allt från vistikort och banderoller till en 600-sidig katalog tryckt i 100 000-tals ex. Vi arbetar gärna i projektform och kan antingen fungera som projektledare och sätta ihop ett eget team eller ingå i ett projekt direkt hos kunden.

Våra tjänster:

Vi erbjuder det mesta en traditionell reklambyrå kan stå till tjänst med. Den största skillnaden är att vi inte har samma omkostnader som de stora byråerna har. Vi har inga flådiga kontor, inga utsvävande affärsresor och inga påkostade bilar. Kan tyckas tråkigt – men det blir väldigt arbets- och kostnadseffektivt. Du som kund blir heller aldrig ”för liten” för oss utan vi hjälper alla – oavsett storlek med samma passion och service. Och vi ger oss inte förren du som kund är helt nöjd! Det har gjort att vi har skapat flera återkomamande kunder. Vi servar små- och medelstora företag, föreningar och organisationer som behöver proffisionell hjälp till ett bra pris! Något som vi tänker fortsätta med.

Vi säljer och marknadsför marknadens bästa pannlampor och ficklampor via lampspecialisten.se

Vi servar föreningar och företag med funktionella teamkläder via SIGN Sportswear

Vi erbuder en rad olika tjänster inom reklam och grafisk formgivning  – läs mer om våra tjänster här.

Några aktuella uppdragsgivare:

  • Svenska Orienteringsförbundet
  • O-Ringen
  • Länsbildningsförbundet Sörmland
  • Semiotik Förlag
  • Internationella Orienteringsförbundet
  • Edsbyn Pride
  • Hittaut Hudiksvall och Ovanåker
  • OK Klemmingen
  • Spintso

Tre omdömen om Adshape AB som utmärker vårt arbete:

Snyggt och proffsigt.

Hög kvalité på slutprodukten.

Kostnadseffektivt.

Korta fakta

Adshape AB startades och drivs av Andreas Davidsson. Byrån har funnits sedan 2005 under namnet ad reklamkonsult och ombildades 2011 till aktiebolag med det nya namnet Adshape AB. Adshape har sedan 2009  drivit den egna e-butiken www.lampspecialisten.se och har genom det även uttökat sitt kunnande inom webb och e-handel. 2013 startade vi på Adshape även klädmärket SIGN i Sverige, där vi säljer och marknadsför Teamkläder för föreningar och företag.

Företaget har idag 3 anställda.

Företaget har sitt säte i Alfta, Hälsingland. Adshape har också ett kontor i Falun där vår formgivare Martin Hammarberg sitter.

Omsättning och resultat

Välkommen att höra av dig till mig och låt Adshape AB ta hand om din reklam och marknadsföring – redan idag!

VD Andreas Davidsson