Medarbetare

Andreas Davidsson, VD

andreas@adshape.se

Andreas bor i Alfta och är VD på Adshape AB och har alltid många bollar i luften. Andreas driver sedan 2009 reklambyrån Adshape AB och webb-butiken lampspecialisten.se.

Andreas har orienterat i hela sitt liv och uppskattar att vara ute i skog och natur med vänner och familj. Som kuriosa kan nämnas att Andreas sedan 2009 tillhör det svenska landslaget inom orienteringsskytte och vet vad som krävs för att ställa in siktet rätt! Han har ett stort engagemang i orienteringssporten och ansvarar bland annat för hittat.nu i Hudiksvall och är väldigt engagerad i Alfta OK´s klubbverksamhet.

Vintern 2014 kom Andreas i kontakt med SIGN Sportswear då han letade nya kläder till klubben. Pris, kvalitet och bemötande hos SIGN i Bulgarien fick upp Andreas intresse för företaget och det dröjde inte länge innan Andreas gjort klart med rättigheterna för den svenska marknaden och bildandet av SIGN Sport Sweden. Han har sedan dess varit med och utvecklat produkterna, designar samt sköter kundkontakt och beställningar.

Martin Hammarberg, Grafisk formgivare

martin@adshape.se

Martin bor i Falun och är grafisk formgivare på Adshape AB sedan hösten 2015. Martin är engagerad i orienteringssporten och har varit inblandad i många arrangemang, bland annat tio stycken O-Ringen, SM i MTBO 2013 och flera mindre arrangemang. Martin har orienterat sedan barnsben och har tidigare bland annat jobbat i O-Ringens fasta organisation 2011-2015.

Åt SIGN Sport Sweden designar Martin kläder åt de klubbar och företag som behöver hjälp med det.

Martin är före detta skidorienterare på landslagsnivå och har tagit flera internationella mästerskapsmedaljer, bland annat ett EM-guld och tre VM-silver. Även några SM-guld finns i prisskåpet. Tävlar för moderklubben Sundsvalls OK. Efter karriären har Martin startat arrangörsföreningen SK Smalspåret för att främja skidorienteringssporten.

Martin springer även lite orientering under barmarkssäsongen för klubben Malungs OK Skogsmårdarna, där de stora stafetterna är det som lockar mest. En sjätteplats i världens största orienteringsstafett, Jukola, är den största meriten, även ett stafettguld i student-VM har det blivit.

Kuriosa

  • Andreas och Martin är födda samma dag, 26 augusti 1983
  • Båda har samma utbildning, Grafisk Teknologi vid Högskolan Dalarna (Andreas 2003-2006, Martin 2004-2007)
  • Andreas moderklubb är OK Klemmingen i Gnesta
  • Martin köpte under studietiden en cykel av Andreas för en kasse pilsner