Klubbkläder i egen design


Adshape AB har under året har kreerat många nya klubbdesigner och tryckt kläder i helt egen design genom vårt egna klädmärke SIGN. Det är med stor glädje vi ser att intresset för detta märke ökat mycket under året – samt att vi nu kan leverera kläder inom orientering, skidor, cykel och löpning av bästa kvalitet och till riktigt bra priser. Är du nyfiken på att veta vad vi kan göra för just deras klubb, eller få ett kostnadsfritt designförslag är du välkomna att kontakta info@sign-sport.se.

En nyhet är också att vi under året startat upp en egen webshop för SIGN. Den återfinns på signsport.se och där hittar du både Teamorder-shopar (för våra klubbar) samt möjlighet att köpa de kläder vi har på lager, samt tillbehör för våra olika idrotter – så som kompasser, kartställ, skaderehab och mycket mer.

Publicerad i Nyheter

Orienteering World


Vi har hjälpt internationella orienteringsförbundet med en del grejer under 2016. Deras Orienteering World trycktes i början av 2017 och sammanfattar orienteringsåret i världen under 2016. En intressant och bra tidning.

Orienteringssporten har en stor spridning i världen kan man se i tidningen. Massor av intressanta reportage om de fyra olika grenarna och artiklar som rör alla nivåer av sporten. Dessutom fina bilder från flera duktiga fotografer. Helt enkelt ett riktigt kul och bra jobb för Adshape AB.

Några uppslag:


Publicerad i Nyheter

Alla likas värde är viktigt för oss

Allas lika värde är oerhört viktigt för oss på Adshape AB. Detta är något som borde vara en självklarhet i Sverige år 2017, men tyvärr något som många får kämpa för. Att därför kunna få vara med och bidra till det lokala initiativet Edsbyn Pride känns extra värdefullt. Vi stöttar med vår kärlek och har dessutom fått förtroendet att göra logotypen till Edsbyn Pride – vilket vi är väldigt stolta över.

Edsbyn Pride arrangerades för första gången 2016 och blev trots ganska kort varsel en riktig succé. Nu står det klart att evenemanget kommer tillbaka den 18 augusti 2017 – något som vi ser fram emot lite extra!

Läs mer om Edsbyn Pride här

Publicerad i Grafisk formgivning / trycksaker, Nyheter, Portfolio

Ny webshop för SIGN Sportswear

Sådärja! Nu är vårt senaste projekt äntligen sjösatt. Denna gång har vi byggt en webshop åt vårt egna sportklädesmärke SIGN Sportswear. E-butiken kommer att fungera som en portal för våra klubbar där man förutom egendesignade sportkläder även kommer kunna köpa pannlampor, kompasser och andra tillbehör. Allt samlat på ett ställe med andra ord!

Vi har själva stått för design och material på sidan, samt implementation av en rad olika funktionaliteter. En hel del jobb för att få det att fungera, och ännu kvarstår en del jobb för att då sidan så bra och användarvänlig som möjligt. Sidan är mobilanpassad för att öka en mycket stark målgrupp av mobilanvändare.

De första kunderna har redan hittat fram till vår butik och vi hoppas att även du ska finna något intressant i butiken. Fri frakt från 1500 kr, snabba leveranser av lagervaror och en utomordentlig kundservice är några av de fördelar vi erbjuder våra kunder.

Nyfiken på vad vi har att sälja inom orientering, skidor, löpning och cykel – ta en kik på vår nya shop SIGNSPORT.SE

Publicerad i Aktuella uppdrag, Nyheter, Portfolio, Webb / e-handel

Projektledning för Hittaut Ovanåker

Vi på Adshape AB har de senaste åren varit inblandade i Sveriges största Friskvårdsprojekt Hittaut.

Martin har gjort kartor för många av de orter som är med i projektet och Andreas har de senaste tre åren varit projektledare för det lokala Hittaut-projektet i Hudiksvall.

Nu utökas förtroende för Andreas som även kommer fungera som projektledare för Hittaut Ovanåker. Martin bistår med grafisk formgivning för projektet och Julia kommer hjälpa till med att sälja annonser för både Hittaut Hudiksvall och Hittaut Ovanåker.

Hittaut är idag Sveriges största friskvårdsprojekt som finns på 20 orter i Sverige och hade under 2016 över 30 000 deltagare. Projektet bygger på karta och modern teknik där deltagarna lockas ut i naturen genom att leta checkpoints.

Här kan du läsa mer om och följa vårt arbete med Hittaut Ovanåker

Publicerad i Aktuella uppdrag, Nyheter, Övrigt

Skogssports Tävlingsprogram

Vi har nu producerat klart 2017 års Tävlingsprogram för Svenska Orienteringsförbundets tidning Skogssport. Hela produktionen är utförd av oss på Adshape AB och tillsammans har vi; sålt annonser, producerat annonser, skött annonstraffic, redigerat och tagit fram färdigt tryckorginal.

Tidningen finns även att läsa som e-tidning som vi publicerat via Yumpy – som fungerar lika bra på mobila enheter som på desktop. En smart lösning för dig som vill spara på naturens resurser eller få ökad spridning på din trycksak utan att det behöver kosta särskilt mycket.  Läs den här.

Hör av dig du också om du behöver hjälp med produktion av ett magasin – oavsett om det är för tryck, digitalt eller som i detta fall både-och. Vi hjälper dig!
andreas@adshape.se, 070-425 47 94

Publicerad i Grafisk formgivning / trycksaker, Nyheter, Portfolio

Tröjdesigner åt SIGN Sport

Mycket glädjande för oss på SIGN är att flera nya klubbar sökt sig till oss den senaste tiden! Vi kommer framöver att leverera kläder till Segersta OK, CK Dainon, Eskilstuna OL, Falköpings AIK, Leksands OK, Tumba-Mälarhöjden, OK Södertörn, Edsbyns OK, FVRM – för att nämna några. Tack för ert förtroende!

Dessutom fortsätter våra befintliga kunder att köpa fler kläder ur vår kollektion som hela tiden växer – vilket är ännu roligare! Förutom ett fullstort sortiment inom orientering erbjuder vi nu även riktigt många bra produkter inom cykel, mtb, längdskidor och löpning.

Nyfiken på att veta mer om oss? Tveka inte att höra av dig till info@sign-sport.se


Publicerad i Nyheter

Sörmlands Länsbildningsförbund


Vi har hjälpt Sörmlands Länsbildningsförbund att göra nyhetsbrev i några år. Under 2016 fyllde de 80 år och vi hjälpte till med deras jubileumsskrift.

Publicerad i Nyheter

Redesign och mobilanpassning

De senaste veckorna har vi jobbat hårt med att uppdatera vår egna e-butik lampspecialisten.se
Vi har uppdaterat den tekniska plattformen, sett över frakt och betallösningar, mobilanpassat sidan och dessutom gjort den säkrare för våra kunder. Allt för att hänga med i utvecklingen när det gäller e-handel.

lampspecialisten.se säljer marknadens bästa pannlampor och ficklampor
Alltid fri frakt, snabba leveranser och bara riktigt bra produkter som vi själva testat och varmt kan rekommendera. Så söker du något inom mobilt ljus – kolla alltid på vår e-butik lampspecialisten.se först!

Publicerad i Nyheter, Portfolio, Webb / e-handel

10MILA-minnen


Under vårvintern 2016 tog Martin an sig ett stort jobb genom att layouta 10MILA’s jubileumsbok 10MILA-minnen 1945-2015 som lanserades i samband med 10MILA på Lugnet, Falun 2016.

Det blev ett väldigt kul och bra jobb för Adshape då orienteringssporten och framförallt de stora stafetterna 10MILA och Jukola ligger varmt om hjärtat både för Andreas och Martin.

Boken innehåller olika personers minnen från den klasssiska tävlingen med både kartklipp och bilder. En riktigt matnyttig bok för orienteringsentusiaster.

Några exempel på uppslag:

Publicerad i Nyheter