Tiden går fort – gör något bra av den

Att tiden går fort är ingen nyhet. Fick nyligen en gratulation på det sociala nätverket Linkedin om att Adshape AB firar fem år 2015. Trodde knappt att det var sant, och det var det ju inte riktigt heller då firman registrerades sent 2010. Tiden som egen företagare startade redan 2005, vid sidan om mina studier, så där firar jag hela tio år. Hur detta ska firas återstår att se!

Jubileum i all ära. Det är trots allt framtiden som räknas och som vi fortfarande kan påverka.
Såhär kommer min viktigaste erfarenhet som jag villa med mig till er:

Tiden flyger förbi. Så se till att göra något bra av den!

Det har jag gjort. Jag investerade stor del av min vakna tid att bygga upp mitt egna bolag – till en början som enskild firma och numera som aktiebolag. Till en början med mycket osäkerhet, nu en mer inrutad vardag med flera ben att stå på. En resa som varit kantat av både med- och motgångar – som sig bör! Dock med en tydlig målsättning: att bygga upp en verksamhet på lång sikt.

Detta har resulterat i bolaget Adshape AB som idag bedriver en verksamhet inom reklam- och marknadsföring, försäljning och e-handel. Ett bolag med endast en anställd, men med ett brett kontaktnät av andra frilansare, tryckerier och leverantörer som gör att jag får chans att hjälpa andra företag på sin resa att bygga upp sina verksamheter. Vi har idag både små och stora kunder, vilka vi är mycket tacksamma för och kan tack vare låga kostnader och stor flexibilitet serva dessa kunder på bästa sätt.

Tiden går som sagt alldeles för fort, och det gäller att fokusera på det man är bra på, för att inte köra fast i detaljer. Så behöver du hjälp med reklam, formgivning och marknadsföring eller funderar på att starta e-handel – tveka inte att kontakta oss.

Andreas Davidsson, VD
Adshape AB, 070-425 47 94

PS. Vi blickar ut över ett nytt spännande år, med många oskrivna blad. Några av dessa ska vi fylla med lite nya, intressanta projekt. Håll utkik!

 

Publicerad i Aktuella uppdrag, Nyheter